TEODORA RADOIČIĆ ZA HAPPYTV.RS: Htela sam da uletim u vilu ali su me sprečili specijalci, neću dopustiti da se bilo ko igra sa mnom!

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Teodora Radoičić, prebačena je sinoć u "Kamp otpisanih".

Ona je sada tamo sa Aleksandrom Vasiljević i upravnikom kampa Slavkom Jankovićem.

Ona je za poral happytv.rs dala intervju nakon prve noći provedene u kampu, i otkrila kako se oseća.

Aleksandra i ti ste sinoć iz vile prebačene u kamp. Kakvi su tvoji prvi utisci?

- Ako se gledaoci dobro sećaju, ja sam bila ta koja je uvela ideju spavanja u šatoru, ali u vili. Kada je ubrzo nakon toga objavljen projekat kamp otpisanih - da budem iskrena, oduševila sam se. Muđutim, u međuvremenu sam se zaista zaljubila u Nenada i zbog toga mi je teško palo u prvom mahu što sam došla ovde. Odspavala sam i sada više ne želim nazad. Učiniću sve da budem ovde do samog kraja. Slavko je top. Obožavam ga.

Sinoć si veoma teško proživljavala dešavanja iz vile, i pokušavala da prisluškuješ šta se dešava na žurki. Da li je razlog za sve to tvoje nepoverenje Gasttozzu?

- Ono što ljudi ne znaju je da je u mojoj prirodi da budem drugačija. Htela sam sinoć da odem iz kampa do vile i iznenadim Nenada, ali su mi specijalci napravili sačekušu negde na pola puta i upropastili mi plan. Upravnik je doživeo ogroman stres, ali tako je to sa mnom.

Sinoć si konačno priznala da si se zaljubila. Čime je Nenad uspeo da te osvoji, i da li su između vas zaista pre svega ovoga bile samo prijateljske emocije, ili ste od samog početka čekali da se ovo dogodi?

- Jesam. Zaljubljena sam u Gasttozza i prema njemu gajim iskrenu emociju za razliku od svega ostalog. Osvojio me sobom - baš takav kakav jeste - sa svim manama i vrlinama. Opte kažem, srce mu je kao Rusija i ako ovo pukne, ostaćemo prijatelji zauvek!

Sinoć si se posvađala sa Nenadom kada se on uključio iz tajne sobe sa Anamarijom. Misliš li da bi on ponovo imao seks sa njom i na taj način te povredio?

- Ja zapravo i jesam muškarac u ženskom telu i sinoć kada sam čula taj razgovor iz tajne sobe, iskreno, odlepila sam jer neću dopustiti da se bilo ko igra sa mnom ili me ponizi na bilo koji način. Kraj!

Gasttozz je rekao da ste se vas dvoje dogovorili nešto na vratima kada si otišla u kamp. Možeš li da nam otkriješ o čemu se radi?

- Rekao je nešto što ne prihvatam. Sam sa sobom se dogovorio. Pitajte njega.

Da li ćeš se osvetiti na neki način Gasttozzu ako te prevari dok si u kampu?

- Ne naravno. Ako misli da će mu biti bolje sa drugom, srećan mu put i sve najbolje, ja ne praštam. A u ostalmo, izgubiću dečka a prijatelja u meni naći će uvek.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost