Izvor:
24.05.2018 u 20:36
0

Rivasova grubo prekršila pravila rijalitija Parovi: PA, VESNA, PRETERALA SI!

Pošto je na društvenim mrežama podelila sa svojim prijateljima, da je produkcija Hepi televizije ne želi više u rijalitiju, učesnica „Parova“ priznala i da je ostala bez honorara.

Mada je mesecima unazad pokušala da u rijalitiju „Parovi“, igra neku svoju igru, mimo pravila kuće sa kojom sarađuje godinama unazad i od koje je, kako je sama više puta u programu ponovila – zarađuje po 20.000 evra, Vesna Rivas je otišla korak dalje i samovoljno izašla iz šou programa.

Time je, kako članovi ugovora nalažu, ostala bez do tada zarađenog honorara, a uprkos tome, što je danima pozivala članove produkcije da se vrati, čelnici kuće na to nisu pristali.

Većina gledalaca je podržala ovu odluku produkcije,jer je Vesna Rivas stvarno preterala i sve rijaliti sukobe pripisivala kući, u koju se treću godinu zaredom vraća.

Podsećamo, Vesna Rivas je često u programu govorila loše o voditeljkama rijalitija, odbijala da jede hranu sa drugim učesnicima, te je zahtevala da se njoj posebno dostavlja sir, surutka, ajvar, čvarci, itd. Produkcija joj je, kao i ostalim takmičarima, izlazila u susret, dok Vesna nije počela da poručuje gomile hrane i ostavlja ih u koferu sa garderobom, gde je i jela.

Tada je produkcija rekla – dosta! Jer, hrana ne može da se skladišti pored cipela i veša koji su učesnici odložili za pranje.

Pogledajte, kako je to izgledalo:

Takođe, Vesna je više puta u programu rekla da ima rak kostiju, pogledajte:

A zatim se ispostavilo da je želela da ugradi implante i nove navlake.

Dok je popravljala zube, bila je odsutna iz vile dve nedelje, a onda se vratila sa Aleksandrom Subotić. Tokom ulaska nije skidala osmeh sa lica:

Kad je oformljen Kamp otpisanih, kako bi učesnici uvideli razliku između luksuza vile i prostora, u kojem sve sami pripremaju, borave u prirodi, spavaju u šatorima, Vesna se sama ponudila da bude deo igre, ali kad je odabrana, počela je sa strašnim uvredama na račun televizije, navodima da gladuje, itd.

Pogledajte:

Vesna Rivas je, zatim, odlučila da napusti rijaliti, a produkcija je donela odluku da joj se oduzme sav honorar. Za sada nije potvrđeno da li će je produkcija tužiti zbog svega što je radila u rijalitiju i štetila programu.

Ovo je samo jedan od komentara gledalaca rijalitija Parovi, osoba pod nazivom MIRA KUL:

Vesna, provela si 3 godine u toj kući, o kojoj si pričala sve najlepše. Kako si napustila rijaliti Vesna Rivas? Da li je moguće da si mislila da za tebe Ugovor NE važi? Ugovor si kršila x puta, ponašala si se kako je tebi odgovaralo. Hoćeš da jedeš, nećeš da jedeš, izjavljivala si da imaš rak. Svaka tvoja nominacija je bila šok za tebe, "ostajala si bez glasa" a i normalno je kad si uvek imala mali procenat podrške. Sve devojke u vili za tebe su bile kurve…. Dan pre napuštanja izjavljivala si da bih želela da ideš u kamp, da bih na kraju iz izstog pobegla zbog "bolesti". Svi smo svedoci bolesti Aleksandra Požgaja, kome je ta televizija sve učinila, sve platila, a gle čuda tebi nisu hteli.. Za svaku izgovorenu reč bilo kome od učesnika pretila si advokatima, e pa Vesna, pošto imaš tako dobar advokatski tim, tebi Strazbur ne treba. Uverila si se da rijaliti bez tebe može, čak je i dobro što si izašla jer zbog tebe smo menjali kanal. Ženo, za 3 godine, dosadila si i Bogu i narodu.”

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter