Izvor:
24.05.2018 u 23:57
0

SVE ZA LJUBAV: Gasttozz brani Teodoru kao LAV!

Kao i svako veče tokom emisije Upoznajte Parove gledaoci postavljaju pitanja učesnicima u vili.

Kako je aktuelna priča oko Teodore i Gasttozza i njihove svađe tako su i gledaoci pitali Nenada zašto se pšomirio sa Teodorom.

Oni samtraju da ona nije devojka za njega i da bi sve uradila zarad kadra i seksa u rijalitiju i da treba da je se kloni.

Obzirom da su sinić Tihomir i Lakić pokušali da odvartae Teodoru od Gasttozza njih dvoje su pored svega uspeli da se pomire i reše svoje nesuglasice.

Znam kako se Teodora osećala zbog njihove glupe igre i šta su joj pričali Tihomir i Lakić. Nije me poljubila u tajnoj sobi uglavnom znam šta je bilo juče i drago mi je što smo se pomirili a ostali mogu ovde da nas poljube u d***e– rekao je Gasttozz

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter