RAT VUKOVIH FANOVA: Dve žene se svađaju oko Vuka Đuričića!

U toku emisije "Upoznajte Parove" dogodila se interesantna situacija koja je vezana za Vuka Đuričića. 

Naime u studio je došla njegova podrška Biljana koja ga podržava već dve godine unazad. Kako je bila svadba u nedelju na koju ona nije bila pozvana povela se priča zbog čega je to tako bilo. 

Obzirom da se zna da je takođe Vukova podrška i Nikica koja je bila na svadbi izgleda da je po priči Biljine mame njenoj ćerki bilo zabranjeno da prisustvuje venčanju. 

Biljana i Nikica su u nekoj vrsti svađe i Vuk je naglasio da nije želeo da se meša u te stvari zato se odlučio da ne prisustvuju obe venčanju kako ne bi bilo nekih problema jer on ne može niti ima nameru da miri dve žene. 

- Biljana je došla pre Nikice pred vilu i onda je ona napala Biljanu zašto si ti došla i onda je ovo dete se povuklo i zvala mene.  Anđela je ustala i svi su otišli do vrata i rekla sada ćemo da vidimo ko će prvi ući na svadbu od strane Vuka ili Aleksandre i onda Vuk kaže ja znam prvo će da uđe Nikica i onda je to meni bilo sumnjivo, u tom trenutku kada je ušla ona zvoni mi telefon i Biljana mi kaže ona je mene napala. Imam tačnu informaciju kada se to desilo tebe su pozvali u tajnu sobu i ti si rekao ja se plašim nekog sranja, imam tačnu informaciju i kog sranja se ti plašiš ja ne znam i verovatno si zato izabrao da uđe Nikica. Molim te da prekineš da pričaš danas i uopšte tu temu da ne spominješ moje dete ona nije deo rijalitija, Nikica neka radi šta hoće pa je upozori- rekla je Biljanina majka

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost