Izvor:
16.06.2018 u 17:05
0

GASTTOZZ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Stara ljubav zaborava nema, Teodora ga podseća na NJU?!

Gledaoci tokom emisije postavljaju pitanja učesnicima. jedno od njih je glasilo za Gasttozza a tiče se njegovog odnosa sa teodorom.

Naime tokom zadatka u tajnoj sobi koji su imali gledaoca su podsetili na Gasttozzove rane radove snimanja klipova za youtube sa njegovom tadašnjom devojkom Marijom.

Gledaoca je znaimalo da li mu se Teodora sviđa zbog toga što je najsličnija Mariji pa je zato sa njom.

Ne volim da upoređujem devojke svaka devojka je jedinstvena na svoj način, sa Teodorom ne može niko da kaže da nema hemije, ali mi je drago što smo nekog iz tajne sobe podsetili na lep period mog života iako je Teodora u toj ulozi sada pa možda ako izađemo snimimo i neki klip– rekao je Gasttozz

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter