Izvor:
16.06.2018 u 22:54
0

NIKOLA LAKIĆ NAKON 9 MESECI U „PAROVIMA“: Mnogi komentarišu da se često zaljubljujem u rijalitiju, a istina je da… (foto)

Učesnici šeste sezone rijaliti programa "Parovi" večeras na repertoaru imaju emisiju "Utisci Parova".

Trenutno najpoželjniji neženja u rijalitiju Nikola Lakić izneo je svoje utiske devetomesečnog boravka u najluksuznijoj zemunskoj vili:

– Mnogi me pritaju kako se lako zaljubljujem pred kamerama, ali ja sam takav u privatnom životu i takav ću ostati za vek i vekova – rekao je učesnik i dodao:

– Nisam zažalio zbog učešća, da me opet pozovu, opet bih ptistao! Mislim da sam bio ono što jesam, da sam dao sve od sebe. To komentariše i narod i moja porodica, a to mi je najbitnije.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter