Izvor:
17.06.2018 u 16:48
0

GASTTOZZ U JAKO LOŠEM PSIHIČKOM STANJU: Osuda majke Zorice Dukić ga potpuno dotukla!

Danas se na "Nedeljnom ručku" uključila majka Zorice Dukić koja je osudila sinoćno Gasttozzovo ponašanje i svojoj ćerki poručila da ga se kloni.

Kako je rekla on je klinac i da ni slučajno nema seks sa njim. Obzirom da je Gasttozz sinoć imao seks sa Anamarijom zbog čega je Teodora kada je saznala histerisala u vili i gurnula ga mnogi njegovi fanovi su to oštro osudili.

Ja se tog guranja ne sećam, dosta sam popio sinoć i nekih deonica se sećam nekih ne. Glupo mi je što se uključila Zoricina majka jer se iznervirala žena zbog mog ponašanja i posle je Zorica plakala, ja sam uzrok toga i to me je baš pogodilo– rekao je Gasttozz

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter