UKLJUČIO SE LJUBA ALIČIĆ U VILU: PRVI PUT otkrio šta misli o svakome od učesnika, mnogi su bili IZNENAĐENI!

Tokom "Jutanje kafice" u najpoznatiju vilu na Balkanu uključio se poznati pevač Ljuba Aličić. 

Svima je poznato da je on vatreni fan rijalitija Parovi i da se tokom svih sezona aktivno bavio učesnicima i komentarisao iste. 

Kako se približava finale sada po prvi put otvoreno je reko šta misli o pojedinim učesnicima ovog šoua a nekima i očitao lekciju. 

- Zago ne znam kako izdržavaš sa pojedinim učesnicima. Pozdravljam Mladena mnogo čovek koji je iskren i šoumen. Zorice zašto daješ da te svako pljuje tu, nisi mi ti jasna ćutiš kada te pljuju kao malo dete. Pozdravljam Irmu i pitam se zašto su tu ljudi toliko ekstremisti da toliko mrze tu osobu. Irma ne daj na sebe, oni su ološi a ti si dama za njih. Marija koja je izašla je bila teška budala i trebala je da izađe. Dejanu čestitam na prvom mestu.Teodori kada sam pričao neke stvari da bude svoja nije me poslušala i zato neće ništa uraditi u životu. Ja Gasttozza ne mrzim ali mu osporavam neke stvari, mnogo sam ga cenio i poštovao kao igrača ali Zoricu da ponižava ona to nije zaslužila., krivo mi je zašto se tako ponaša kada je ona u pitanju to je sramotno- rekao je Ljuba Aličić 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live