Izvor:
15.08.2016 u 19:07
0

KAKAV DOKAZ LJUBAVI: Maca pokazala fanovima koliko ih VOLI! (FOTO 18+)

Bosanska starleta Maca Diskrecija bila je sinoć gost u emisiji "Specijal sa Parovima" na happy televiziji i svojom pojavom izazvala veliku pažnju, kako ostalih gostiju u studiju, tako i mnogobrojnih njenih fanova.

Poznato je da Maca voli da pokazuje svoje atribute, ali je ovoga puta nadmašila sebe time što je objavila fotografiju svojih gotovo golih grudi, kao dokaz sa voli svoje obožavaoce!

Ne znamo šta je inspirisalo Diskreciju da objavi ovako nešto i da li je neko zamolio, ali je sigurno da je to obradovalo sve koji je vole.

Da stvar bude čudnija, Maca je na svom Fejsbuku objavila još jednu svoju fotografiju na kojoj joj se vide i bradavice i napisala da je to "Osmeh od milion dolara".

HappyTv.rs
Foto: Facebook/ Maca Diskrecija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter