Izvor:
16.08.2016 u 00:46
0

SLOMLJEN I UNIŠTEN: Lazar sa suzama u očima otkrio na šta je sve spreman da mu se EJMI vrati!

Lazar Jeremić, bivši učesnik prethodne sezone rijaliti programa "Maldivi" gost je večerašnje emisije "Upoznajte Parove", a samo za naš portal otvorio je dušu i progovorio o raskidu sa Ejmi Aminatom, takođe bivšom učesnicom.

– To je jako komplikovano. Otkriću nešto za vaš portal, pre same emisije. Svesni ste da postoje svađe, ljubomore, prevare, ali dok postoji ljubavi, sve to stagnira. Međutim, to kod mene nije slučaj. Meni je Ejmi rekla da više ne gaji osećanja prema meni, da nema emocija, iako sam ja želeo da se ostvarim sa njom kao roditelj. Ona je bila kod mene nekoliko nedelja, moji roditelji je obožavaju i najteže mi je da kažem da je kraj. Ejmi tvrdi da je tako, ali vreme će pokazati svoje – ispričao je fudbaler, a zatim je nastavio:

Ja joj non-stop nabacujem da ima drugog, međutim ne verujem. Generalno, nisam navikao da budem sam, imao sam dve devojke u životu, iskren sam. Kad pitam Ejmi da idemo na večeru, ona kaže kako sve pitam, ništa ne odlučujem. Kao, ja sam žena u ovoj vezi. Takav sam, ne mogu da se promenim. Bili smo zajedno skoro godinu dana, proputovali ceo svet. Razumeo sam je i kad uči, ima još jedan ispit, ona je ovde došla i da studira i to treba da joj bude prioritet. Dok je meni devojka na prvom mestu, a onda fudbal. Ja ne želim da joj budem smetnja – rekao je Lazar.

Jeremić je istakao da se ne kaje što je bio u vezi sa Ejmi.

Nisam se nikda pokajao što sam ušao sa Ejmi u vezu. Nikada do sada nisam bio sa Crnkinjom, a to njeno poštovanje prema momku, porodici i svima me je kupilo. Bio sam spreman da sve uradim za nju, da promenim veru, bilo šta – naglasio je on, a zatim je odgovorio zbog čega ne može u novu sezonu "Parova":

Ušao bih u "Parove", ali najveći problem je fudbal. Ja ne mogu bez treninga – rekao je Lazar.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter