Izvor:
10.07.2018 u 16:47
0

RAKAC OTKRIO: Dalila je počela da plače onog trenutka kada je saznala da se glavna nagrada ne deli!

Superfinale najgledanijeg rijalitija "Parovi" završeno je pre dva dana, a pobedu i 70.000 evra je odneo Nenad Marinković Gasttozz.

Ipak, najzanimljivija dešavanja iz tek završene sezone i dalje komentarišu mnogi takmičari kao i gosti u emisiji "Upoznajte Parove".

Večeras je u goste kod voditeljke Bojane Ristivojević stigao Milijev otac Rakac, koji je komentarisao zbog čega je Dalila Dragojević plakala tokom superfinala.

Dalila je počela da plače onog trenutka kada je saznala da se nagrada neće deliti na prva tri mesta. Ona je bila svesna da će Gasttozz pobediti i zbog toga je počela da plače, jer je smatrala da će neki deo nagrade ići i njoj i Dejanu – rekao je Rakac.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter