Izvor:
18.08.2016 u 01:48
0

ĆUTAO KAO ZALIVEN: Limeni otkrio SOČAN DETALJ iz kupatila o Gasttozzu i Zorici!

Legendarni fudbalski trener Svetislav Stevanović Limeni gostovao je u emisiji "Upoznajte Parove", a samo za happytv.rs prokomentarisoa je pojedine učesnike rijaliti šoa "Parovi" i otkrio nešto zanimljivo.

Čujem se sa Petkom i Gasttozozm, sa Ružicom sam gostovao u emisiji, zasluženo je pobedila, iako su nijanse odlučivale. Moj favorit je bio Gasttozz, a Ružici sam rekao da će biti u prvih troje ako se smiri. Vesna me malo razočarala, dugo drži govore, a u principu ništa ne kaže. Zmaj 70 % glumi, 30% je prirodan. Nadao sam se da će Gasttozz biti prvi, on je veliki šoumen, rekoa sam mu da je moj unuk. Ja sam njega i Zoricu zatekao u toaletu kada sam ušao da vršim malu nuždu. Bili su goli, on s eizvinio je rnije zaključao. Ćutao sam o tome, međutim Gastotzz je to rekao za vreme ručka i time je pridobio glasače, jer je bio iskren. Takođe, Nevenu mnogo volim, jedva sma je spasio od Zmaja, on je navodno hteo da je siluje, ja sam jedva izvdaio štiklu iz njene haljine – otkrio je Limeni.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter