Izvor:
19.08.2016 u 00:22
0

PETKO FRULAŠ RAZVEZAO JEZIK: Ružica je pobedila jer se…

Petko frulaš, bivši učesnik rijaliti šoa "Parovi" gost je večerašnje emisije (više o tome pročitajte OVDE), a pre nego što je ušao u studio otkrio je neke zanimljivosti iz luksuzne vile.

Razočarao me je Brendon u nekim postupcima, kada sam video da razbije više jaja, to nije lepo. Govorio sam mu da se ne kupa više, stalno se kupao, rekoh stanjiće kožu. Ružici i Anamariji sam rekao da ne psuju, da ne govore bezobrazne reči i od tada su bile dobre. Ružica je zasluženo pobedila, zaista. Ono što je ranije radila, posle se popravila. Bumbar mi je bio favorit, čovek odlično kuva – rekao je Petko, a zatim dodao kako je on shvatio rijaliti:

Rijaliti je za mene novo iskustvo, jedna škola. Bio sam 17 dana. Kažu da smo Limeni, Goca i ja bili nekako najmirniji – istakao je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter