Izvor:
19.08.2016 u 00:41
0

NOVA TETOVAŽA TIJANE AJFON: Šta će MARKO BULAT da kaže na ovo? (FOTO)

Tijana Ajfon pravi ozbiljne rezove u svom zivotu!

Prvo se pohvalila da je upisala državni fakultet i da će zbog svoje majke Slavice biti što bolji student, a sad je učinila nešto za šta su mnogi govorili da nikad neće.

Tijana je prepravila oko koje je imala na leđima i preko njega istetovirala Nefertiti, ženu faraona čije ime u prevodu znaci "Lepotica je stigla". Mada nikad nije priznala u javnosti, njeni najbliži su znali da je tetovaža na njenim leđima bila oko Marka Bulata, pevača koji se prošle godine oženio drugi put, a mnogi ga poznaju i kao ikonopisca.

Tijana je priznala da je pevača veoma volela i poštovala, ali, čim je na njenim leđima sada druga tetovaža, to samo znači da je rešila da nastavi dalje, kako sama kaže, u susret sreći koja dolazi. Pogledajte njenu novu tetovažu:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter