Izvor:
03.06.2016 u 14:16
0

ŠOK ZA ŠOKOM: Da li su ZORICA i GASTTOZZ ZAJEDNO ili NE?

Bila je ovo luda noć u najluksuznijoj zemunskoj vili. Novopečeni par Nenad Marinković Gasttozz i Ružica Veljković više nisu zajedno.

Glavni krivac za to je Gasttozzova nova/stara devojka Zorica Dukić koja se vratila u najgledaniji rijaliti šou "Parovi" (više informacija o tome pronađite OVDE).

Šta je tom prilikom saopštila Nenadu, pročitajte OVDE.

Zorica i Gasttozz su se pomirili, poljupcem iznad voditeljkine glave. A onda je saopšteno da Zorica mora da napusti vilu. Dvoje mladih su se grlili, Dukićeva je plakala i svima je ovaj ponovni rastanak teško pao.

Nešto kasnije usledio je novi šok!

Stiglo je pismo, a potom se Zorica dva puta uključila u program kako bi rekla Nenadu da je to sve bila laž.

Volela sam Nenada, a izdao me je Gasttozz. On me je povredio, a Nenad je bio najdivniji.

Iako je tvrdio da nije naseo ni na pismo ni na uključenja, te da je nemoguće da ga je Dukićeva ostavila, Gasttozz je otišao u tajnu sobu – gde ga je čekalo još jedno iznenađenje.

Zorica Dukić čekala ga je u tajnoj sobi, obasula ga je poljupcima i – ostala u rijalitiju i u vezi sa Nenadom!

Šta li nas još čeka od ovo dvoje mladih? Ostavite nam svoje mišljenje u komentarima.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter