Izvor:
05.06.2016 u 05:03
0

BURAZENGIJE BOJKOTUJU GASTTOZZA: Ako je pametan, dozvaće se pameti, u suprotnom…

Nakon povratka Zorice Dukić u vilu "Parova" Nenad Marinković Gasttozz ima ozbiljne probleme sa svojim fanovima. Nenadova administratorka Mara Kockica demantovala je navode da su Gasttozzove stanice ugašene, ali je navela da su stopirane do daljnjeg.

– Mi nismo stopirali stranice zato što je Nenad sa Zoricom, već zato što nas nikada ne brani kad nas ona pljuje. Ne brani nikoga od administratora. On dozvoljava da nas pljuje i izvinjava se njenim fanovima, njenoj porodici, a za nas koga briga. Nisu ugašene stranice, samo su stopirane, dok se neko nama ne izvini. Nadam se da će se to dogoditi večeras. Ako je imalo pametan, dozvaće se pameti. Ovo može sve da mu pokvari, jer fanovi su ti koji treba da te dovedu do nekog mesta. Ružica je ipala kolateralna šteta, nemam ništa protiv nje – rekla je Mara.

Koliko će Gasttozzu biti problem što je ostavio Ružicu i vratio se Zorici, imaćemo tek priliku da vidimo. Za sada stvari ne izgledaju sjajno, bar tako smatraju njegove Burazengije.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter