Izvor:
18.06.2016 u 03:01
0

OVOME SE NISU NADALI: Stigli POKLONI za GASTTOZZOVU i ZORIČINU SVADBU! (FOTO)

Bliži se glamurozna svadba Nenada Marinkovića Gasttozza i Zorice Dukić, a ko će sve prisustvovati svečanoj ceremoniji pročitajte OVDE.

Mladenci se uveliko pripremaju, a Dukićeva je probala venčanicu kojom će, pretpostavljamo, zaseniti mladoženju, ali i sve goste (OVDE pogledajte kako izgleda njena venčanica).

Svi se raduju veselju u luksuznoj vili "Parova", a učesnici već pripremaju garderobu koju će sutra obući. Takođe, i porodica mladenaca se polako priprema, a pokloni za veliku svadbu uveliko su stigli na adresu Hepi televizije.

Mladenci neće verovati očima kada budu videli šta ih čeka. Radi se o tri mini autića na akumulator različitih boja. Njih dvoje se ne mogu voziti u njima, ali pretpostavljamo da su automobilčići namenjeni njihovoj deci kada ih budu imali. Takođe, Zorica i Nenad su dobili i beli frižider i šporet "smederevac". Ovome nije kraj jer razni pokloni i dalje pristižu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter