Izvor:
19.06.2016 u 13:55
0

PUKLA TIKVA ČIM SE ZAVRŠILA SVADBA: Zorica VRIŠTALA u sobi, Gasttozza TEŠILI celu noć!

Svadba Zorice i Gasttozza nije prošla onako kako su svi očekivali, a posebno onako kako su mladenci želeli.

Naime, nakon što je muzički orkestar odsvirao svoju poslednju pesmu, puštena je muzika na zvučnik, pa su učesnici uživali u dvorištu i pored bazena. Malo kasnije, Zorica i Gasttozz su se žestoko posvađali, a čak nisu želeli ni da zajedno spavaju u tajnoj sobi koju su dobili od produkcije na korišćenje. Ona je vrištala, uništila cveće koje je dobila na poklon, a on je bio tužan i razočaran. Njega su pojedini stanari vile tešili, a mlada se razbesnela još više, pa je otišla u krevet.

Nenad je celu noć bio budan jer se kod bazena ispovedao drugovima, a Zorica se smestila u krevet. Njih dvoje nisu spavali zajedno čak ni u zajedničkoj sobi jer su njega jutros do 7 sati tešili.

Šta li se desilo između njih, ne znamo, kao ni da li su se mladenci pokajali, ali sigurno je da ni sami nisu bili svesni koliko je brak veliki korak za svakoga.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter