Izvor:
06.08.2018 u 13:47
0

Kralj folka ponosan na naslednika: Šaban komponuje za Emira!

Mnogi pevači narodne muzike maštaju da sarađuju sa kraljem folka Šabanom Šaulićem, ali samo retkima se ta želja i ostvari. Međutim, posle višegodišnje autorske pauze, Šaulić je komponovao dve pesme, i to za mladog ali iskusnog Emira Habibovića, koga, pre svega zbog raskošnog glasa, smatra jednim od svojih naslednika na estradi.

Emir, koji je već godinama jedan od najtraženijih pevača u dijaspori, do sada je objavio dva albuma, a veruje da će pravi bum napraviti sa trećim, s obzirom na to da je okupio odlične saradnike.

– Velika mi je čast što je Šaban rešio da mi napravi dve numere. Poznato je da on radi samo sa vrhunskim izvođačima, a pošto smo mnogo puta nastupali zajedno, imao je prilike da se uveri u moje kvalitete. Nas dvojica se dugo družimo, tako da je skrojio pesme baš po mojoj meri – rekao je Habibović, koji je na novom albumu okupio sve same hitmejkere – pored Šaulića, tu su i Saško Nikolić i njegov pokojni otac Mića, Peđa Medenica, Nenad Nikolić Patalo, a izlazak se očekuje na jesen u izdanju „Grand produkcije“.

happytv.rs
Foto: promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter