Kralj folka ponosan na naslednika: Šaban komponuje za Emira!

Mnogi pevači narodne muzike maštaju da sarađuju sa kraljem folka Šabanom Šaulićem, ali samo retkima se ta želja i ostvari. Međutim, posle višegodišnje autorske pauze, Šaulić je komponovao dve pesme, i to za mladog ali iskusnog Emira Habibovića, koga, pre svega zbog raskošnog glasa, smatra jednim od svojih naslednika na estradi.

Emir, koji je već godinama jedan od najtraženijih pevača u dijaspori, do sada je objavio dva albuma, a veruje da će pravi bum napraviti sa trećim, s obzirom na to da je okupio odlične saradnike.

- Velika mi je čast što je Šaban rešio da mi napravi dve numere. Poznato je da on radi samo sa vrhunskim izvođačima, a pošto smo mnogo puta nastupali zajedno, imao je prilike da se uveri u moje kvalitete. Nas dvojica se dugo družimo, tako da je skrojio pesme baš po mojoj meri – rekao je Habibović, koji je na novom albumu okupio sve same hitmejkere – pored Šaulića, tu su i Saško Nikolić i njegov pokojni otac Mića, Peđa Medenica, Nenad Nikolić Patalo, a izlazak se očekuje na jesen u izdanju „Grand produkcije“.

 

happytv.rs
Foto: promo

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost