Izvor:
07.08.2018 u 14:59
0

NJEGA MNOGI NISU VIDELI: Ovo je sin Verice Rakočević stariji od njenog muža! (FOTO)

Javnost dobro zna ćerke Verice Rakočević, Elenu Karaman Karić i Milenu Rakočević, ali mnogi i nisu upućeni da modna kreatorka ima i sina koji se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Varica ima sina Miodraga kog je dobila u drugom braka, sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu, koja živi u Americi. Nakon razvoda, Verica je drugi put stala na ludi kamen i udala se za Zorana Rakočevića sa kojim je dobila ćerku Milenu i sina Miodraga.

Iako mu je majka javna ličnost, Miodrag celog života izbegava medije i eksponiranje u javnosti. Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je u braku od 2013. godine.

Verica je izuzetno ponosna na naslednika, koji joj je veoma privržen. Dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag živi u Srbiji.

Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Mnogi kažu da Miodrag izuzetno liči na majku, a Verica je na svom Insatgramu podelila sliku svog sina i pokazala koliko je ponosna.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter