DRAMA NE PRESTAJE: Darko Lazić ne može da spava, evo kako mu batinaši prete!

Folk pevač Darko Lazić, koji je fizički napadnut u sredu uveče na privatnom slavlju u Umčarima, prilikom čega su mu nanete povrede, ne spava mirno noćima nakon incidenta.

Naime, folkeru i dalje stižu pretnje i upozorenja da, ukoliko ne vrati dug, na udaru će mu se naći i porodica. Navodno, Darko se uvalio u ozbiljne dugove, a uterivači prate svaki njegov korak i neće ga ostaviti na miru dok im ne izmiri račune.

"Nije to šala, na njega se pucalo, to je ozbiljan napad i veliko upozorenje", kaže jedan menadžer za nedeljnik Skandal i otkriva kakve je tačno pretnje dobijao pevač.

"Kažu da je dužan zelenašima, možda je i ta pusta droga, priča se da je dužan i bogu i narodu. Čuo sam da su mu zapretili da mora da isplati sve dugove i da tako plati slobodu, da je ova pucnjava i tuča u Umčarima bila samo opomena. Majka njegova, jadna žena, samo kuka i moli boga da se sve smiri! Čujem od kolega da Dare i dalje dobija svakakve poruke. Pišu mu: "Vrati nam dug i plati svoju slobodu! Polomićemo ti sve kosti! Nećeš moći da hodaš! Ako nam ne platiš, znamo gde ti žive bivša žena i dete!" To je mnogo opasno. Da sam na njegovom mestu, ja bih platio koliko traže, vratio bih šta sam dužan. Već je bila pucnjava u kojoj, bogu hvala, niko nije stradao, ali šta je sledeće, ja nisam pametan, neka mu je bog u pomoći, ali više nikako ne bi smeo da se zeza i pravi gluposti", završava menadžer priču za Skandal i nada se da će se na ovome završiti.

Inače, Darkova bivša supruga Ana Sević, koja je sa dečkom Danijelom na Crnogorskom primorju, čim je čula šta mu se dogodilo, odmah ga je pozvala da se uveri da je dobro, ali mu je i rekla da strahuje za Loreninu i svoju bezbednost.

 

Alo.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live