Izvor:
08.08.2018 u 13:58
0

IZBEGAVAJU SE: Lazukić i Nataša se mimoilaze u centru za socijalni rad, evo koliko je Luka bio sa Katjom!

Bivši muž Nataše Bekvalac, Luka Lazukić stigao je nešto pre jedan sat u Centar za socijalni rad kako bi, kao i svake srede video ćerku Katju.

Podsećamo, odluku o viđanju jednom nedeljno i to na pola sata u prisustvu socijalnih radnika doneo je sud kada je Nataša Bekvalac bivšeg supruga Luku Lazukića prijavila za nasilje.

On je, kao i svaki put do sada došao na motoru i bez reči ušao u Centar za socijalni rad. Nije bio raspoložen da daje izjave. Ovoga puta došao je sam, a s obzirom na vrućinu, bio je obučen u majicu kratkih rukava, tako da su sve njegove tetovaže došle do izražaja. Prošle srede, sa sobom je poveo advokaticu.

Posle pola sata stigla je i Nataša, sa kojom je sve vreme bila i dadilja, koja je uvela ćerku u socijalno, budući da nasilnik ima zabranu prilaska Nataši, te njih dvoje ne smeju da se sretnu.

Nataša je izašla i odvezla se u nepoznatom smeru, a posle pola sata se vratila kako bi preuzela ćerkicu Katju.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter