CECA KONAČNO PRIZNALA SVE O SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU: Ništa nije kao što ste očekivali!

Pevačica konačno priznala sve o svom ljubavnom životu!

Svetlana Ceca Ražnatović svoj emotivni život krije od očiju javnosti, ali nije da nema partnera! Konačno je progovorila i priznala sve!

Ona je sada u iskrenoj ispovesti otkrila da od poslednjeg muškarca kojeg je predstavila u javnosti ona ponekad ima partnera, ali ga ne pokazuje u javnosti, jer joj tako više odgovara.

"Ja sam sebi organizovala život na način na koji sam želela i trudim se da ga držim dalje od očiju javnosti. Da li imam partnera ili ne, ne želim da delim sa medijima. Jednom sam to uradila i to samo da ne bi ljudi govorili: "Eto, ona kao nikog nema, krije ili folira." To sam uradila iz lične egzibicije, ništa drugo", rekla je Ceca i dodala da se zbog toga nije pokajala:

"Ne, ne kajem se zbog stvari koje uradim. Zrela sam žena, stabilna, ne zavisim ni od koga. Sve što uradim, uradim sama. I ako pogrešim, snosiću greške. Ne kajem se, jer ništa loše nisam uradila. Ponavljam, i kada imam nekoga, ne eksponiramo se, ne slikamo se, ne pojavljujemo se. Manje me boli glava, čim se umešaju mediji, ode sve na doboš", objasnila je folk diva.

 

Alo.rs
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost