Izvor:
09.08.2018 u 13:43
0

KATARINA GRUJIĆ PROŠLA KROZ PAKAO: Običan ručak zamalo se završio kobno!

Katarina Grujić otišla je na ručak kod Dubrovnika, i ne sluteći da će doživeti pravi pakao. Naime, kako se navodi, plodovi mora koje je pojela bili su pokvareni, pa je morala na ispiranje želuca.

"Kaća je bila sa drugaricama u jednom ekskluzivnom restoranu pored obale. Kako pevačica uživa u morskim specijalitetima, samo posećuje skupocene restorane. Ona nije mogla da zamisli da joj se trovanje hranom može desiti baš u takvom jednom restoranu.

Nekoliko sati nakon ručka, Kaća je osetila oštar bol u predelu stomaka. Kako joj je bilo sve gore i počela je da povraća i preznojava se, drugarica ju je spakovala u auto i odvezla do obližnje bolnice.

Put se nažalost odužio zbog gužve u saobraćaju i Kaća se baš mučila. Sve vreme se savijala od bolova", izjavio je izvor blizak pevačici pa objasnio: "Smirila se tek kada joj je ukazana pomoć i kada su je sestre, nakon ispiranja želuca, priključile infuziju. Zadržali su je u bolnici nekoliko sati.

Iste večeri imala je zakazan nastup koji je morala da otkaže, zbog malaksalosti, a fanovi nisu štedeli na rečima podrške.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter