Izvor:
15.08.2018 u 08:03
0

IVAN BOSILJČIĆ I JELENA TOMAŠEVIĆ OTIŠLI NA KRIM: Nećete verovati kakvu pratnju su imali do aerodroma!(FOTO)

Poznati par uputio se u Sevastopolj na Krimu, a tamo idu zbog angažmana Jelene Tomašević na događaju na kom će pevati ruske, ali i svoje numere.

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić do aerodroma Nikola Tesla imali su pratnju kluba motociklista "Noćni vukovi", što ih je potpuno oduševilo, a otkrili su zbog čega nisu mogli da odbiju poziv da dođu na Krim.

"Fantastična priča se desila, pre dve godine neko od "noćnih vukova" je bio na mom nastupu u Baru, tu su me čuli kako pevam izvorne pesme. Ove godine dobila sam poziv da im pevam u Sevastopolju, u znak srpsko-ruskog prijateljstva", objasnila je Jelena, dodavši da joj nije bilo teško da uči ruski jezik, a Ivan nije krio sreću što će joj praviti društvo.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter