Izvor:
18.08.2018 u 06:59
0

PREPUN PROSTOR STAROG GRADA: Bajaga održao koncert na Špancirfestu u Varaždinu!

Koncertom Momčila Bajagića-Bajage i njegovog benda "Instruktori" na pozornici ispod bedema Starog grada u Varaždinu, na kojem je bilo više hiljada ljudi, završen je prvi dan jubilarnog 20. Špancirfesta, preneli su hrvatski mediji.

Bajaga je na Špancirfestu već nastupao 2010. i 2015, prenela je Hina.

Uoči ovogodišnjega nastupa u Varaždinu zbog protesta hrvatskih "branitelja" otkazan je njegov koncert u Karlovcu koji je bio najavljen za 3. septembar.

I varaždinski "branitelji", tačnije članovi Udruženja veterana 7. gardijske brigade Puma, protivili su se nastupu Bajage, kojeg su optužili da je "otvoreno podržavao velikosrpsku agresiju", ali su organizatori iz Turističke zajednice Varaždina i gradonačelnik Ivan Čehok bili sasvim jasni u stavu da otkazivanje koncerta ne dolazi u obzir, pa je Bajaga nastupio prvog dana desetodnevnog festivala u Varaždinu, a u međuvremenu svirao je i u Puli.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter