NJEGOVE PESME JE PEVALA CELA JUGA: 90-tih je od jedne plate mogao da kupi stan, jahtu, evo čime se dana bavi!

Igor Todorović, poznatiji javnosti kao Doktor Igi, vladao je muzičkom scenom 90-tih. Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna njegov hit "Oči boje duge" koja ga je vinula u sam vrh zvezdanog neba.

"Ja sam devedesetih bio pun kao brod, zarađivao po 30.000-40.000 maraka mesečno. Meni su najlepše godine u životu upravo te devedesete, bio sam mlad, uživao sam, dosta putovao, zaradio mnogo para i najlepše od svega je što sam ih zaradio pošteno, nikome nisam ukrao, ni oteo. Imao sam tri automobila, jahtu, gliser. U to vreme sam mogao po 15, 20 drugara da vodim na skijanje, radilo se jeste, ali se i uživalo", rekao je u jednom jednom prilikom Doktor Igi.

Igor je nestao sa scene i danas je profesor fizičkog vaspitanja. Sličnu sudbinu doživele su razne zvezde devedesetih, a mnogi su tada zarađivali upravo ovolike cifre i gotovo svi su govorili da su devedesete, poznatije i kao vreme hiperinflacije, za pevače ipak bile plodonosne. Pesme Doktor Igija se i danas slušaju, a cifre koje je je zarađivao na nastupima 90-tih su vrtoglavo bile visoke.


Alo.rs
Foto: Youtube-printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost