Izvor:
22.08.2018 u 07:00
0

MADONA RAZBESNELA SVET: Nakon njenog govora u čast Arete Frenklin gore internet mreže!

Kraljica popa Madona trebalo je da održi govor na dodeli MTV nagrada kojim bi odala počast preminuloj soul zvezdi Areti Frenklin, ali je izazvala neviđeni skandal.

Naime, ona je to iskoristila da se priseti početaka svoje karijere i tako izazvala negodovanje publike i kritičara, a društvene mreže su se upalile.

U desetominutnom govoru Madona je samo jednom pomenula pevačicu koja je preminula prošle nedelje u 76. godini i to u anegdoti o tome kako je na jednoj audiciji pevala njenu pesmu i prošla.

Na kritike da je čast da govori o Areti Frenklin iskoristila da priča o sebi, Madona je na Instagramu odgovorila da nije ni bila pozvana da na MTV manifestaciji oda počast preminuloj pevačici, već da kroz anegdote iz svog života provuče priču i o njoj, prenosi AP.

Ovo nije bio prvi put da je Madona upropastila nečiji pomen jer se isto desilo kad je govorila u čast Prinsa 2016. godine i Majkla Džeksona 2009. godine.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter