Izvor:
03.05.2016 u 23:32
0

IZA SCENE: Poznata teniserka se priprema za proslavu (FOTO)

Svetski poznata teniserka Marija Šarapova je prisustvovala poznatom društvenom događaju Met Gala.

Marija se pripremala za proslavu i tom prilikom pustila novinare u šminkernicu. Tako je i nastala ova fotografija, koja dokazuje da poznata teniserka uživa u pripremama, frizuri i šminkanju.

Tim stilista joj je pomogao da usavrši svoj izgled. Za ovu priliku, Marija je odabrala dugu, usku crvenu haljinu i naglasila je odgovarajućim nakitom i sandalama.

Često eksperimentišem sa svojim stilom. Volim različite stvari. Ponekad su mi haljine vrlo kratke, a ponekad dugačke na crvenom tepihu, tako da ljudi praktično mogu da nagaze na nju. Ja mogu da izgledam isto svaki put, ali šta je zabano u tome– otkriva Šarapova.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/people/MSharapovaWeb/IExpressSports

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter