Izvor:
28.08.2018 u 08:47
0

RADA MANOJLOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Nije mogla da trpi bolove, stanje joj je sve lošije!

Pevačica Rada Manojlović mora jednom nedeljno da posećuje lekara na privatnoj klinici zbog problema sa kojima se već godinama muči.

– Došla sam da lečim kičmu. Problem imam samo što sam lenja za sve u životu, pa tako i kada je zdravlje u pitanju. Taman počnem malo da se lečim, krene dobro i ja prestanem. Doktor kaže moraš da dolaziš češće, a ne jednom u šest meseci, a ja se opustim i sama sebi kažem dobro je ne treba više da idem i pogrešim. Rana se nikada ne izleči dovoljno, već toliko da mogu da funkcionišem. Kod doktora ću morati češće da dolazim. Možda me on spase Švajcaraca – kaže Rada Manojlović, koja ima u planu da poseti jednu privatnu kliniku u Švajcarskoj koja će joj rešiti zdravstvene probleme.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter