Izvor:
02.09.2018 u 06:30
0

PEVALI STE CECIN HIT HILJADU PUTA, A NEMATE POJMA ŠTA ZNAČI: Pevačica otkrila zašto se njena popularna pesma zove Didule!

Svetlana Ceca Ražnatović je na jednom od svojih albuma izdala pesmu neobičnog naslova, za koji su se mnogi pitali šta znači.

Pesma koja je privukla veliku pažnju i pre samog objavljivanja, upravo zbog neobičnog imena je – "Didule".

Mnogi su se pitali šta ta reč, uopšte, znači, a sama Ceca je dala odgovor na to pitanje.

"Isto što i romale-romali, điđi-miđi… Uzgrad, tra-la-la, dečko, ti si otpevao svoje i ne mogu više da ti tolerišem ništa, ni da te trpim… Doviđenja, prijatno", rekla je pevačica tada za jedan magazin.

Ona je objasnila i da se za naziv pesme konsultovala sa svojom ćerkom Anastasijom, koja je odmah rekla da je naziv "top".

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter