Izvor:
06.09.2018 u 15:19
0

NATAŠA BEKVALAC ISKRENA: Bog me uči da moja sreća ne treba da zavisi od muškarca!

Pevačica Nataša Bekvalac otkriva kako se nosi sa celom situacijom koja je zadesila.

Nije joj bilo lako da prevaziđe razvod braka, kao i fizičko nasilje za koje je optužila svog bivšeg supruga Luku Lazukića. Ipak, iz svega toga izvukla je najbolje pa priznala sve o muškarcima, kilaži i novoj ljubavi.

"Nikad nisam imala ovako malo kilograma. Ovo je takoreći moja devojačka kilaža. Eto, u životu valjda postoji balans – desi ti se nešto ružno pa iz tog ružnog ispadne i valjda nešto lepo". rekla je iskreno Nataša.

Iako svi misle da ova lepa Novosađanka živi burtnim životom, ona misli sasvim suprotno.

"Moj stil života uopšte nije pompezan. Ja živim potpuno običnim životom kao i svaka druga žena samo što je kod mene sve vrlo transparentno i javno. Ali verujte mi, i veće sreće i veće nesreće se dešavaju ženama za koje javnost ne zna. Tako da, ne mislim da je kod mene bilo šta pompezno, samo je javno", rekla je Bekvalčeva.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter