Izvor:
04.05.2016 u 01:34
0

TRUDNIČKI DANI JOJ PRIJAJU: Poznata buduća mama u fantastičnoj haljini (FOTO)

Blejk Lajvli je trudna i očekuje drugo dete sa poznatim glumcem Rajanom Rejnoldsom.

Međutim, to je nikako nije sprečilo da izgleda spektakularno na crvenom tepihu za proslavu Met Gala. Naime, glumica je učestvovala u procesu nastajanja haljine predviđene za ovu priliku. S obzirom na to da je Blejk trudna, kreiranje haljine je bio pravi izazov.

Ceo tim se složio da je dizajniranje haljine bio zabavan proces. Blejk je definitvno izgledala neverovatno na svečanom Balu. Zračila je samopouzdanjem i lepotom.

Prelepa glumica je učestvovala u procesu stvaranja, kreiranja i posebnih detalja u vezi sa haljinom. Haljina je kombinacija posebnog materijala i ručnog rada, tako da predstavlja pravi dragulj, baš kao i Blejk.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Burberry/JustCoolVibes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter