Izvor:
10.09.2018 u 06:25
0

SA NJIM JE DOBILA NIKOLIJU, A KRIJE GA OD JAVNOSTI: Ovo je prvi muž Vesne Zmijanac! (FOTO)

Ne želi da se eksponira.

Pevačica Vesna Zmijanac, važi za jednu od najboljih estradnih umetnika sa domaće estrade. Njena ćerka Nikolija krenula je stopama svoje majke.

Ipak, ono što je zanimljivo jeste to da se njen otac se gotovo nikada nije pojavljivao u medijima.

Prvi suprug Vesne Zmijanac je doktor ekonomskih nauka Vlada Jovanović, sa kojim je 1989. godine dobila Nikoliju.

Nakon razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio.

Vlada Jovanović nikada nije želeo da se javno eksponira, a nije bio presrećan ni zbog toga što je njegova i Vesnina ćerka odlučila da se bavi pevanjem, što je potvrdila i sama Nikolija.

Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem – rekla je svojevremeno Nikolija za jedan magazin.

Jedan od retkih momenata kada je javnost imala prilike da ga vidi jeste nakon Nikolijinog porođaja, kada je došao u bolnicu kako bi posetio ćerku i unuku.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter