Izvor:
10.09.2018 u 11:38
0

VELJKO DO UŠIJU ZALJUBLJEN U BOGDANU: Sada joj je poručio nešto zbog čega ona ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

Veljko Ražnatović sin naše najveće zvedze Svetlane Cece Ražnatović koji se od prošle godine profesiobnalno bavi boksom ne prestaje svoju verenicu Bogdanu Rodić da obasipa ljubavlju i pažnjom.

Veljko je toliko zaljubljen da se od svoje drage ne odvaja. Na društvenim mrežama ne propušta priliku da objavi zajedničku fotografiju, a mlada crnka je toliko srećna da ne skida osmeh sa lica.

Ceo svet u očima jedne princeze, buduće kraljice – napisao je Veljko uz fotografiju, na šta je Bogdana odgovrila samo kratko:

Volim te.

Ipak srca koja je postavila kao i osmeh na svim fotografijama otkrivaju koliko je Bogdana presrećna jer malo koji mušakrac tako javno svojoj devojci govori da je voli i da želi sa njom da bude zauvek, do kraja života.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter