Izvor:
10.09.2018 u 17:52
0

NOVI HIT NA POMOLU: Ovo su najnoviji stihovi nove pesme NATAŠE BEKVALAC! (FOTO)

Nataša Bekvalac ovim stihom najavila je novu pesmu, a njena publika je već nestrpljiva da je čuje budući da lepa pevačica često u pesmama opevava realne situacije i događaje iz svog života.

Ona je o tome ranije i pričala i priznala da sa tekstopiscima ume da podeli svoje intimne osećaje i poveri im se se , te tako i u njenim pesmama publika može da oseti kako se Nata osećala u datom momentu.

Već u kometarima na instagramu fanovi novosadske barbike navode da su njene autobiografske pesme postale ogromni hitovi. Nemali broj pratilaca poručuje joj da je najbolja, najemotivnija i najhrabrija pevačica koja je pokazala da je poput feniksa i da ume da se izbori sa nedaćama.

– Ne daj se lavice – piše jedan od Natašinih obožavalaca u moru komentara na društvenoj mreži, aludirajući na nemile događaje i sudsku borbu koju Bekvalac vodi sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem nakon što je pretukao posle nekoliko meseci braka.

Kurir
Foto: Instagram/bekvalceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter