Izvor:
13.09.2018 u 13:17
0

ZADALA ŽENAMA DOMAĆI ZADATAK: Karleuša izdominirala u crvenom kostimu, pršti kako izgleda! (FOTO)

Popularno muzičko takmičenje se uveliko snima, a žiri doprinosi toj popularnosti kako svojim znanjem i muzičkim iskustvom, tako i modernim odevanjem srpskog džet seta, među kojima Jelena Karleuša neretko vodi glavnu reč.

Ona se pojavila u crvenoj vatrenoj kombinaciji kojom je privukla ogromnu medijsku pažnju. Sako i duboke čizme će nesumnjivo biti hit ove jeseni.

Jelenino seksi izdanje ističe duboki dekolte i otkrivene butine. Diva je, kao i uvek uložila u svoj izgled i ostavila najjači utisak.

Naravno, rame uz rame sa njom, bila je i Marija Šerifović, koja je u par navrata govorila o tome kako se one privatno uopšte ne druže i ne čuju. Ali, ono što je sigurno, to je da se veoma obraduju jedna drugoj i uvek ovekoveče taj trenutak.

Kurir.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter