Izvor:
15.09.2018 u 15:07
0

IMA SAMO OSNOVNU ŠKOLU: Aleksandra Prijović odlučila da se školuje?(FOTO)

Videćemo u narednom periodu.

Aleksandra i Filip Živojinović otputovali su u London.

Njih dvoje uživaju na putovanjima, a s obzirom na to da je Aleksandra trudna, imaju i više vremena da se posvete jedno drugom.

Pevačica često objavljuje fotografije sa putovanja, pa je tako i ovoga puta podelila na Instagramu fotografiju iz Londona. Ona se slikala ispred poznate knjižare.

U opisu fotografije napisala je:

Nakon svega ja sam samo devojka, stojeći ispred dečka, tražeći od njega da je voli – napisala je Aleksandra na engleskom jeziku.

Podsetimo, Aleksandra je svoje obrazovanje zaustavila na trećem razredu srednje škole i posvetila se pevanju.

Nikada nije nastavila sa obrazovanjem, te se u medijima često pisalo o tome.

Da li je Aleksandra odlučila da se tokom trudnoće posveti obrazovanju ili je to bila samo zarad fotografisanja, videćemo u narednom periodu.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter