Izvor:
16.09.2018 u 09:02
0

BILE SU NAJBOLJE PRIJATELJICE: Slavica Ćukteraš otkrila planove sa Tanjom Savić!

Svašta se pričalo o mom odnosu sa Tanjom, a ja ću samo reći da bih vrlo rado sarađivala sa njom“, kaže pevačica

Spakovala je kofere i pošla putem ljubavi. Njen odlazak sa scene fanovi su teško podneli jer Slavica Ćukteraš je bila miljenica publike i njene pesme malo ko nije voleo. Udala se za bivšeg fudbalera Vladu Avramova i postala je majka devojčice Viktorije.

Posle pauze od gotovo tri godine, odlučila je da se vrati na scenu. Za kratko vreme je fanove oduševila novom pesmom, je otkrila koliko joj prija povratak.

Morala sam da se vratim, sve mi je nedostajalo i, iskreno, strepela sam kako će publika reagovati, ali sve je prošlo mnogo bolje nego što sam očekivala. Nisam imala tremu kada sam objavila da se vraćam, valjda od tolike želje za scenom i muzikom. Najbitnije mi je da su me ljudi prihvatili, jer sam se plašila da ih ne razočaram. Svi su odlično reagovali na pesmu „Budi samo moj“ i tvrdim da imam najbolju publiku, jer ovakav doček nisam očekivala – priča Slavica.

Odlučila sam da ostanem ista, ništa nisam menjala. Ni imidž, ni muziku koju sam pevala, Slavica treba da bude Slavica onakvu kakvu je publika zapamtila i mislim da je to pun pogodak – kaže pevačica i otkriva da će publiku obradovati i duetom:

Volela bih da čujem dobar ženski duet i na tome bih radila. Dugo nismo imali dva vrhunska vokala u jednoj pesmi, a raspoložena sam za saradnju. Mislim da bih mogla da napravim dobru stvar sa Milicom Pavlović, sa njom bih super đuskala, zatim sa Milicom Todorović ili Tanjom Savić.

A Tanja Savić i Slavica bile su najbolje prijateljice:

Svašta se pričalo o mom odnosu sa Tanjom, a ja ću samo reći da smo sada okej i da bih vrlo rado sarađivala sa njom – kaže pevačica, koju fanovi na društvenim mrežama obasipaju komplimentima:

Kada čujem da mi kažu da izgledam kao devojčica, ja procvetam. Prija mi to, ali iza svega stoji veliki rad, malo genetike i disciplina. U trudnoći sam jela mnogo i dopuštala sam sebi da jedem sve, ali kada sam odlučila da se vratim, rekla sam sebi: „Dosta je, šta si jela, jela si, sad prekidaš“. Veoma sam disciplinovana kada je reč o fizičkom izgledu – ispričala je Slavica

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter