Izvor:
20.09.2018 u 11:42
0

O NJIHOVOJ LJUBAVI BRUJAO JE REGION: Ljubav srpskog glumca i hrvatske manekenke privlači pažnju od prvog dana! (FOTO)

Otkako su, mesecima nakon što su se zaljubili, konačno obelodanili da su u vezi, Stefan Kapičić i Ivana Horvat bili su predmet interesovanja javnosti.

Srpskog glumca koji je oduvek važio za velikog šarmera, ali i večitog neženju, uspela je da osvoji hrvatska glumica i manekenka, a par je 2017. na tajnoj ceremonoiji izgovorio sudbonosno "da".

Ivana, koja je oduvek važila za veoma skromnu devojku, svog dragog prati na svim dešavanjima, premijerama i pruža mu podršku, a svoje ljubavno gnezdo odlučili su da zasnuju daleko od Balkana.

Oboje žive i rade u Americi, a na društvenim mrežama se može videti da im ovakav način života i te kako prija.

Naš glumac i Ivana Horvat venčali su se u Los Anđelesu, a na ceremoniju pozvali samo najbliže prijatelje i rodbinu. "Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe", rekao je Stefan.

Njih dvoje su se upoznali pre pet godine u Hrvatskoj na snimanju serije "Zore Dubrovačke", a Ivana je mlađa od njega deset godina.

Kurir
Foto: Instagram/ivan_horvat_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter