Izvor:
01.09.2016 u 03:28
0

TUŽNA VEST ZA FANOVE: Selena Gomez se zbog BOLESTI povlači sa scene!

Pevačica Selena Gomez rešila je da se povuče sa muzičke scene, godinu dana nakon što je otkrila da boluje od lupusa.

Seleni je potrebno vreme da se nosi sa napadima panike i depresijom, koji su sporedni efekti ove autoimune bolesti, kako piše “The Guardian”. Gomezova je jedna od oko pet miliona ljudi u svetu koji boluju od lupusa, bolesti koja tera imuni sistem da napada zdravo tkivo.

Otkrila sam da anksioznost, napadi panike i depresija mogu da budu sporedni efekti lupusa, koji su izazov sami po sebi. Želim da se fokusiram na svoje zdravlje i sreću, pa sam odlučila da je najbolji način za to da se povučem na neko vreme. Moram da se uverim da dajem sve od sebe da mi bude bolje – rekla je Selena.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Selena Gomez

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter