NADA MACURA DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Na adresu najpoznatije doktorke stigao paket iz Njujorka i buket ruža!

 

Najpoznatija doktorka u Srbiji i reporterka Prve Nada Macura ostala je zatečena i prijatno iznenađena kada joj je na kućnu adresu stigao poklon udvarača, inače uglednog doktora iz Njujorka.

Nada Macura ovih dana ima pune ruke posla. Uveliko razmišlja da otvori privatnu kliniku, u kojoj će raditi sa nekolicinom kolega. Za sve ovo vreme, Nada jedva nađe slobodnog trenutka za svakodnevne aktivnosti. Povremeno popije kafu sa prijateljicama, ali od emotivnog partnera - ni traga, ni glasa.

Iako je nedavno rekla da još nije našla srodnu dušu, udvarača joj ne manjka. Jedan muškarac uporno pokušava da je osvoji. Reč je u uglednom doktoru iz Njujorka, a sve je počelo onda kada je Nadu Macuru video tokom uključenja na televiziji.

Sastavio joj je pismo u kojem joj je iskreno objasnio kako se osetio u trenutku kada ju je video na televiziji.

Iako muškarci na zapadu važe za prilično zatvorene, ugledni doktor bio je i više nego otvoren. Takođe, izrazio je želju da je upozna, što je Nadu ostavilo bez teksta.

Na Nadinu kućnu adresu ubrzo je stiglo pismo, kao i buket ruža. U pismu joj je doktor otkrio ko je, odakle je i pozvao je da se upoznaju. Da je ozbiljan u nameri da je osvoji dokaz je i avionska karta za Njujork koja je stajala unutra, a šokirala je Nadu. Nije mogla da dođe sebi od onoga što je zatekla. Naravno, sve joj to imponuje i veoma godi, a najviše ju je obradovalo to što je i on doktor kao i ona, preneo je izvor.

Međutim, zbog prevelikih poslovnih obaveza, Nada trenutno nije u mogućnosti da ode u Njujork:

- Iako je dobila veoma interesantnu ponudu, Nada je morala da odbije put. Na broj mobilnog telefona koji joj je ostavio Nada se javila i zahvalila na svemu što je dobila. Nije krila da joj takva vrsta komunikacije i ophođenja veoma prija. Međutim, objasnila je da trenutno ima ogroman broj obaveza, ali da će razmisliti o ponudi. Ugledni doktor nimalo nije bio razočaran, već je Nadi saopštio da će se sigurno upoznati, ali je sastanak odložen za trenutak kada se on iz Njujorka ponovo vrati u Srbiju - preneo je izvor.

Macura se javila na telefonski poziv pa prokomentarisala:

- Jao, ne mogu da verujem da ste i to saznali. Istina je da sam nedavno dobila veoma lepo iznenađenje i to je sve što mogu da kažem. Imam mnogo poslovnih obaveza i na njih sam trenutno fokusirana. Za sve ostalo, polako. Videćemo.

Kurir
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live