ZA MESEC DANA POSTAJE MAJKA: Ivana Selakov otkrila da li će njen verenik prisustvovati prođaju!

 

Ivana Selakov za mesec dana ostvariće se u ulozi majke. Ona i njen nevenčani suprug Predrag Mirković postaće roditelji devojčice, a pevačica je presrećna što joj se konačno uočava trudnički stomačić.

- Sad sam dobila i pravi stomačić. Sve do sad je bilo ono kao: "Je l' se ugojila ili šta joj je? - ispričala je Ivana i otkrila da se nije puno ugojila, iako je mislila da hoće.

- Ja sam se plašila jer sam ja sklona gojenju, plašila sam se da ću dobiti sto kila, ali nisam - za sada deset, što je super, još neke dve-tri do kraja, što je po tim nekim trudničkim standardima idealno - objasnila je lepa trudnica i otkrila da li će u porođajnoj sali imati Peđinu podršku.

- Neće biti na porođaju. Mislim da bi on kao u onim filmovima padao u nesvest. Sto posto bi mu se slošilo! Ja sam ga pitao: "Je l' hoćeš", rekao mi je: "Ne, biću tu, ali neću biti u sali, stvarno - iskrena je bila Ivana, koja smišlja koje ima će dati bebi.

- Uzeli smo pravoslavni kalendarčić. Koliko vidim jako su moderna kratka imena. Biće nešto što je u skladu sa tradiocijom, ali i moderno - dodala je ona.

Kurir
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost