Izvor:
12.10.2018 u 07:51
0

PROMENILA ODLUKU: Aleksandra Prijović će svoje prvo dete roditi u Srbiji! (FOTO)

Nakon konsultacije sa lekarom Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, promenili su odluku i umesto u Americi njihovo prvo dete rodiće se u Srbiji.

Podsetimo, Aleksandra je u petom mesecu trudnoće i porodiće se u jednoj privatnoj klinici.

– Sve je bilo spremno da odmah nakon nastupa spakuju kofere i otputuju. Lekari na ovom kontinentu nastavili bi da vode njenu trudnoću i spremili bi je za porođaj. Sve je bilo isplanirano. Međutim, na poslednjoj kontroli lekarski konzilijum je dao predlog da je najbolje da ostane u Srbiji – objašnjava izvor blizak paru.

– Ubrzo je shvatila da ova odluka ima svoje dobre strane, to jest da će moći da bude sa roditeljima i članovima porodice sve vreme. Oni će uvek moći da joj priskoče u pomoć kada joj bilo šta zatreba i da brinu o njoj. Ona ne želi mnogo da priča o tudnoći za medije jer smatra da nije jedina trudnica i da time ne treba da se nameće – dodaje izvor.

– Kada me uhvate promene raspoloženja, tada strada onaj ko mi je najbliži. Ako to izuzmemo, vrlo sam jednostavna trudnica i sa mnom je sve lako – rekla je Aleksandra.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter