SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA OTKRIO ONO O ČEMU SU GODINAMA ĆUTALI: Ko je trebalo je da se zove Moskva? (foto)

 

Aleksa Balašević (23), sin pevača Đorđa Balaševića (65), progovorio je o izboru karijere i odnosu s roditelja. Aleksa nije krenuo tatinim stopama već je 'završio' u sportu, bavi se borilačkim sportovima i organizuje MMA borbe.

Roditelji ga u svemu podržavaju, a najviše majka Olivera.

- Ja sam sportski gen nasledio od majke. Ona je imala olimpijsku normu za Moskvu osamdesete i moja sestra je trebalo da dobije ime Moskva jer je Olja tada bila trudna. Zato nije ni otišla na Olimpijske igre. Međutim, u to vreme politike nije bilo poželjno to ime. Što je sudbina, u istoj hali u Zrenjaninu osvojio sam prvi put bronzu, a prva medalja moje majke bila je isto bronza na istom mestu - kaže Aleksa koji priznaje da mu se roditelji miješaju u posao.

- Znaju ponekad, ali u pozitivnom smislu, biti dosadni jer sam u posao ušao vrlo mlad. Tu se radi o visokom profitu s kojim se mlad čovjek ne može izboriti. Mama je najviše tu u priči u ulozi producenta i zadužena je za rasvetu i efekte koji doprinose događaju da postane šou. Otac se takođe meša u stavkama stvaranja, a sestre dolaze kao podrška. Mama mi je trener na klupi, ona vikne kad zapnem i predlaže što se treba raditi - otkriva Balašević, i tvrdi da je romantičan kao i svi u porodici.

Na pitanje da li mu je značilo u poslu to što je dete poznatih roditelja, Aleksa kaže:

- Uvek kažem da nisam dete poznatih roditelja, već velikih, jer poznat danas može da bude svako, a veliki i uspešan teško. Ako neko moje roditelje voli i poštuje, gledaće me lepšim očima, ako ih neko ne voli, neće me gledati uopšte. 

 

 

Kurir
Foto: Instagram/wikipedia

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost