Izvor:
17.10.2018 u 10:13
0

MALO NJIH ZNA DA SU KUMOVI: Najboljeg druga Mirke Vasiljević često gledamo na malim ekranima! (FOTO)

Nemanja Janičić (31) i Mirka Vasiljević (28) su kolege, ali iza scene su pre svega najboji prijatelji i kumovi. Iza njih su godine poznanstva i iskrenog prijateljstva, a pre četiri godine postali su kumovi, kada je Nemanja krstio Mirkinu ćerkicu Andrijanu.

– Dovoljno je samo da me pogleda i zna da li sam srećna, nervozna, tužna i zna kako sa mnom. Uvek slušam njegove savete jer znam da su dobronamerni. Retko se dešava da se nas dvoje ne slažemo i uvek nekako nađemo zajednički jezik – izjavila je jednom prilikom Mirka.

Janičić je imao zapažene uloge u serijama "Miris kiše na Balkanu", "Jesen stiže, dunjo moja" i "Zvezdara". Glumio je i u filmovima "Ivkova slava", "Konji vrani", "Parada", "Bićemo prvaci sveta" i mnogim drugim, dok ga trenutno gledamo u Urgentnom centru.

Kurir
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter