Izvor:
17.10.2018 u 10:56
0

NIJE GUBILA VREME: Čim je čula da je Filip „muvao“ Milicu Pavlović, Nina Radulović uradila OVO! (FOTO)

Bivši dečko voditeljke Nine Radulović, teniser Filip Krajinović, pre nekoliko večeri provodio se na nastupu Milice Pavlović, kojoj je iste noći iskazao simpatije.

Prethodnog vikenda, u jednom klubu u Beogradu, Filip Krajinović je u alkoholisanom stanju spopadao atraktivnu pevačicu Milicu Pavlović, a njegova bivša izabranica Nina odmah nakon toga rešila je da uzme stvar u svoje ruke.

Voditeljka je odmah nakon što je ova vest objavljena u medijima zapratila Milicu na društvenoj mreži Instagram, iako se pevačica do tada nikada nije nalazila na listi ljudi koje Nina prati.

Nina je očigledno želela da se i sama uveri zbog čega je Milica zanimljiva njenom bivšem dečku, dok je s druge strane tenisera blokirala kako ne bi mogao da joj gleda fotografije. Još slika Nine i Filipa iz vremena kada su bili u ljubavi pogledajte u galeriji.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter