Izvor:
17.10.2018 u 16:25
0

VODITELJ OSTAO BEZ REČI ZBOG ODGOVORA LEPE NATE: Nataša uživo u emsiji priznala da nema brus i gde ga je ostavila!

Pevačica Nataša Bekvalac, koja se posle teške porodične drame, vratila se na javnu scenu i toliko zbunila voditelja da je ostao bez reči.

Naime, Bekvalčeva juri od studija do studija pa je tako, prilikom jednog snimanja zaboravila brus a sve je to otkrila Srđanu Predojeviću kojeg je zanimala njena zanimljva odevna kombinacija. "Ja sam šizofreničarka. Jako sam raspoložena za nova poznanstva", otkrila je prvo pevačica, što je Jovanu Joksimović zainteresovalo.

"Ne bi da otrkije ništa, a stalno nas čačka", nasmejala se voditeljka, dok je Srđana, zanimala moda.

"Šta ti je stiliskinja rekla za tu belu majicu? Da nije viška?", zanimalo je Predojevića.

"Imala sam problem. Došla sam iz Novog Sada i sinoć sam zaboravila brus i pošto nemam brus, onda bi bilo nepristojno da se pojavim bez njega. Imam opravdanje", otkrila je Bekvalčeva i voditelja je ostavila bez teksta.

"Ja više nemam pitanja", bio je zbunjen Predojević, a pevačica je nastavila priču o poslu, pa je opet napravila gaf.

"Bila sam intimna sa svojim saradnicima. Dosta sam pričala sam svojom saradnicom Bojanom", pokušala je da objasni Bekvalčeva, ali voditelj je opet bio zbunjen.

"Svako je čuo kako je želeo ovu rečenicu", bio je jasan Predojević, a svi u studiju .

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter