PRIJA I FILIP SU PRED KAMERAMA UVEK NASMEJANI: A sada su komšije otkrila kako se Živojinović ponaša prema svojoj ženi!

 

Aleksandra Prijović trenutno se nalazi u petom mesecu trudnoće i nedavno je objavila da se po savetu lekara povlači sa scene i da treba da miruje, a komšije je viđaju sa punim kesama u ruci.

Pevačica već četiri godine živi u stanu od 100 kvadrata u mirnom delu Voždovca. Aleksandri se pre dve godine na toj adresi pridružio i Filip Živojinović, s kojim je letos stupila u brak, čekaju bebu, a komšije sa ushićenjem čekaju proleće kada će se pevačica poroditi.

"Srela sam Aleksandru i pitala je kada će beba da dođe na svet. Ona se smejala sva ozarena i rekla da je sada u petom mesecu trudnoće i da porođaj očekuje kada ogreje sunce, posle zime. Rekla je da je sve u redu i da se super oseća."

Prodavačica u najbližem marketu, preko puta zgrade, otkriva da je Aleksandra izuzetno nežna prema Filipu i da mu stalno kupuje čokoladno jaje.

 

"Aleksandra je ista kao kada se doselila, a sada bi i te kako imala razloga da bude uobražena. Mnogo je mlada sa samo 23 godine je postigla što neko neće za celi život. Cenjena je, voljena, popularna i bogata. Svakome se javi i pokloni pažnju i slučajnom prolazniku koji joj se obrati. Nije uobražena, nosi pune kese namirnica sama", ispričala je prodavačica Slađana i dodala da se Prija i Filip sve vreme ljube i grle.

"Ona ga stalno zapitkuje: Ljubavi, hoćeš li ovo ili ono, hajde uzmi, ti to voliš. A ona voli da jede neke rol-viršle, koje sama peče kod kuće pa ih često kupuje." U zdgradi ima perionica veša i često je posećuju.

"Mislim da Aleksandra i Filip vrlo malo stvari peru i peglaju sami. Oni su tu stalno i evo čeka ih puno mirišljavih sveže opranih stvaru da ih preuzmu.Nisu naporni ni zahtevni i ništa im ne zasmeta kako smo uradili. Sada već imamo prijateljske odnose. Zamole me ako nešto hitno treba da se opere i opeglam neku stvarm a kada prođe Nova godina donese i po 20 haljina u kojima je nastupala. U poslednje vreme je mnogo galantna i daje nam super bakšiš", otkrila je Rada.

 

Alo.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost