Izvor:
20.10.2018 u 08:12
0

KATARINA LJUBOMORNO ČUVA NOVOG DEČKA: Evo sa kojom našom pevačicom je bio pre nje!

Sadašnji dečko Katarine Grujić svojevremeno je bio u vezi sa Nikolijom Jovanović.

Kaća je već neko vreme u vezi sa Nikolom, za koga kaže da je njen tip muškarca u svakom smislu, te da je najzad naišla na onog pravog. Ne krije da je veoma zaljubljena i ispunjena, ali priznaje da ne trpi kada se druge devojke motaju oko njega, te da je veoma ljubomorna.

"Nikola je sada moj dečko, tako da me njegove bivše ne zanimaju. Koga briga sa kim je bio i šta je radio pre mene! Nama dvoma je lepo i niko nas neće rastaviti, ja tuđe ne diram, a svoje ne dam", kaže Kaća, koje nije želela da komentariše Nikoliju.

Očito je da joj s te strane ne preti nikakva opasnost budući da ova srećno živi sa Reljom, ali čudno je to što je ovaj momenat Nikola prećutao Katarini.

Kurir.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter